新型コロナウィルス変異分子系統樹情報

関東圏における新型コロナウィルス変異分子系統樹情報(慶應義塾大学分析分)

Genomic epidemiology of SARS-Cov-2 in Greater Tokyo Area

関東圏において、新型コロナウィルス(SARS-Cov-2)がどのように変異してきたのかを2つの方法で図示しています。

短形表示/RECTANGULAR VIEW

関東圏における新型コロナウィルス変異分子系統樹情報

詳細表示(日本語)View details

無根表示/UNROOTED VIEW

関東圏における新型コロナウィルス変異分子系統樹情報

詳細表示(日本語)View details

SARS-Cov-2 genome sequences obtained through Keio University School of Medicine Sequences (218 strains, FASTA format)

• This dataset has been deposited in the public database GISAID.
  • When you publish any articles using this dataset, please acknowledge the Keio Donner Project.

Fingerprint

新型コロナウィルス変異 フィンガープリント